FunnyFunny

Idag har vi faktiskt tagit oss en ridtur, vi gjorde det samma väg som vi promenerat två gånger innan nu, imorgon är det nog troligt att vi visar henne en ny väg genom att promenera dit. :)

I alla fall, Fiona verkade tycka att det var riktigt gott att få komma ut på allvar igen med full utrustning, det blev mest skritt men även en liten travsträcka vilket Fiona uppskattade verkligt mycket. Hon älskar verkligen att få jobba den lilla damen så det känns bra att komma igång igen.
Det blev mycket frustande för hennes del, hon hade nog inte haft något emot att få springa lite mer, men vi ska inte utmana ödet här nu det första, även fastän Fiona verkligen ville springa upp för backen på hemvägen. :3 Är så glad att hon blivit så lyhörd, det har vart mycket jobb för att komma dit. Hon sticker i princip aldrig iväg, hästen framför kan liksom galoppera före och hon kan skritta efter eller stanna om jag ber henne. 
Så några problem med att hålla in henne när hon vill springa finns inte, underbart. Jag trodde faktiskt att hon skulle ha tappat lite av sin lyhördhet nu efter pausen, men hon är mjuk för både tygel och skänkel, flyttar sig åt sidan om jag ber henne osv.
Duktiga bebben ;3

Känns så bra att hålla igång kroppen igen efter allt slöande, att liksom komma in efter några timmar med hästarna och vara så där härligt trött i både kropp och psyke. Börjar också få lite lättare att sova igen, har lättare att slappna av och så. Livet känns så jävla bra nu!

(Jag tvingar Lisa att skriva själv om Petra i ett eget inlägg nu..)

//Elin

Kommentera inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback