Snart så!

Efter drygt två timmar efter ett rent helvete med att försöka lasta på Lukas gick han äntligen in. Kan ju säga att det var nog inte helt långt ifrån att vi faktiskt gav upp för det kändes så jävla hopplöst. 
Han snurrade runt och försökte sticka, kickade otaliga gånger mot en, vägrade att röra sig osv osv. 

Efter ganska lång stund så lastade vi på Fiona också för att se om det gick lättare att få in honom då, hon tyckte att det var lite läskigt framförallt då hon råkade halka till lite. Men annars var hon hur duktig som helst, jag lastade henne enbart med ett grimskaft runt nacken, finisen. ^^

Både Lisa och jag har stannat hemma, dels för att kunna vara ute med Fiona och ge henne mat och så och för att det skulle kännas jobbigare att vara med och lämna honom.
Det är ju jobbigt nu också, men så som han betedde sig idag gjorde det sig verkligen påminnt om varför vi byter häst.

När han åkte skriade han en del och Fiona ropade ett tag och hon stack vid ett tillfälle ut på en isgata i hagen där det annars är avstängt men det var öppet där just nu, så vi hann inte stänga.. Fan vad rädd jag blev när hon rusade ut på isen mot grannhästarna.. 
Men det gick iaf bra att hämta henne, dock halkade hon rejält en gång och gick ner på knä, men annars gick det bra och nu är hon vad jag sett lugn. 

Hoppas det inte regnar såhär när Petra kommer för då kan man ju inte fota... :/
I vilket fall så är nog Lukas framme ganska snart, så Petra kommer kanske om 2-3 timmar. Det beror ju på hur långt dom har kvar att åka, hur lätt det är att ta sig fram och hur lång tid det tar att skriva kontrakt och sånt hos hästförmedlaren. 

Lääängtaaaar

//Elin

Kommentera inlägget

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback