Hoppas!

Snart händer det nog riktigt spännande saker här hemma!
Det var ju tänkt i början på hösten att pappas kompis skulle komma med sin grävskopa och gräva, dränera och grusa framför stallet, vid grinden och under hästarnas tak. Men han kom aldrig, så nu har vi ca 30-40cm djup lera vid grinden. Fruktansvärt. Men imorgon kommer det en gubbe och kollar på vårt geggproblem och förhoppningsvis kan han fixa grus framför stallet, vid grinden och under taket, det kom också på tal idag att kanske göra en paddock framför stallet! Om det inte är för dyrt så kommer vi att göra det och den får också bli en del av deras vinterhage. 
 
Det största problemet egentligen är att vid vår infart går det en bäck och vi har en liten bro över bäcken, om grävskopan är för bred för att åka över funkar det ju inte med den här gubben/bolaget som ska komma (han har grävt för oss en gång för många år sedan och hade fruktansvärt bra priser, så har han fortfarande det så skulle det ju vara jättedumt om han inte kom in med grävisen...) 
 
Men jag håller tummarna så de vitnar, för om det blir som vi planerade i kväll så blir det helt enkelt superbra! Skulle vara så underbart att slippa all denna lera.. Både för vår egen skull och för hästarnas.
Så här såg det ut under taket för några veckor sedan, vi gjorde en tillfällig grusning där som nu sjunkit ner i leran, så det ser ut ungefär som här, lite bättre kanske. Leran utanför däremot... Halkig lite här och var men framförallt suger den tag i fötterna, på sina ställen är den säkert upp till knäna på hästarna.
 
Ska försöka ta en ny bild på leran.. Den är inte rolig.. 
 
//Elin

Kommentera inlägget
Postat av: Emmy :)

Åh, vad härligt! Vet precis hur det känns med lera överallt, och att man sjunker djupt, det är fruktanssvärt! Jag hoppas med på att vi snart ska fixa till det, som vi antagligen ska. Och det med paddock var ju jätteroligt, wiho! :D Håller tummarna! :D

Svar: Leran är jättehemsk! D: Härligt! Hihi, håller så det vitnar! :D
kallblodsfjollorna.blogg.se

2012-11-24 @ 08:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback