2013 kollektion

Vad tycker ni om 2013 kollektion i hästväg? Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka faktiskt! Såklart finns det ju både snygga och mindre snygga saker. Jag är väldigt besviken på hööks, deras jh-collection vad jättesnygg förra sässongen men nu tycker jag faktiskt de har misslyckats rejält.
Detta rosa schabrak från Hv-polo tycker jag inte heller jättebra om. Känns väldigt ljust, jag hade velat ha något band/kantband i starkare färg.
Eskardon hade faktiskt en hel del snygga saker! Gillar speciellt dressyrschabraket längst till höger. :)
 
Vad tycker ni om 2013 kollektionar? (Haha, hur det nu stavas.) Vad var det som var extra snyggt, vad var mindre snyggt? Behöver självklart inte avra just dessa märken jag tagit upp. :)
// Emmy
 

fucking monday.

Känner mig lika peppad som rubriken är positiv. BLÖ. Vaknade upp i morses och kände bara en sak; detta är ingen bra dag. Ja, än är det ju inget som har gått direkt fel men livgnistan känns verkligen inte på topp idag, helt enkelt. Bjussar på två väldigt bra bilder, och hoppas ni har det bättre än mig! // Emmy

sadel påväg!

Har inte skrivit något om det här (har ju knappt skrivit här över huvud taget.) men jag har befunnit mig i sadelljungeln! Haha! Nej men, jag förstår verkligen nu att det är jobbigt att skaffa sadel, speciellt om man har en megabred häst, och dessutom unghäst.
 
Men nu har jag i vilket fall som helst bestämt mig och sadeln nedan är beställd från naturhunden/hästen. Finns mycket om att bomlösa ger felaktigt tryck osv, men nu får det bli denna, då jag tror det kommer vara enklast när hon breddar på sig lite mer, bygger muskler osv. Sadeln finns att beställa här: http://naturhunden.se/visa_produkt.asp?t=Boml%F6s+sadel+i+mocka+2a+sortering&id=474&lang=sv
// Emmy

hej på er & kärlek

Först och främst, HEJ! Det var hur längesedan som helst jag loggade in här och verkligen levererade något. Risk för att jag inte kommer göra det just nu heller, men kommer försöka i vart fall. ;)
 
Det går jättebra med Hanna just nu. Jag känner att förenda dag som går växer det ett starkare band mellan oss, och det är så härligt. Känns lite jobbigt att gå ut i stallet fortfarande ibland, men det är väldigt skillnad emot i vintras när jag inte ville gå ut nästan någon dag i veckan.

Förra ägaren har vart här och vi har kört henne med en kälke bakom, och han ska fortsätta komma. Jag har inte kört henne själv någon gång än, utan han ska komma några gånger och sedan ska jag börja lite försiktigt. Är lite osäker på just den delen med körningen, som ni kanske vet, så därför vill jag helst att han ska köra några gånger först. 
Ridningen går toppen. Ryggningarna gör hon jättebra nu, och flytta för skänkeln början nog sätta sig lite med tror jag allt. Hon är även mycket lugnare, bockar oftast inte och kämpar inte emot så mycket, så länge hon inte tycker det är tråkigt, då kan hon krångla lite med det är ju bara att fortsätta jobba.
Och, markarbetet går som vanligt bra. Som jag skrev förut känns det som vi kommer närmare varandra för var dag.
 
Hur jag mår då! Jag mår okej. Jag ska få hjälp av en människa och en metod jag verkligen tror på, NLP. Jag hoppas och tror det kommer hjälpa mig! Jag saknar Prinson väldigt, väldigt mycket, och vissa dagar är helt otroligt jobbiga, men samtidigt vet jag att min fina vän har det bra i himlen. ♥
 
Jag kan även avslöja att jag är kär! det är så härligt, en helt otrolig känsla. Jag vill till och med till skolan nu för tiden, för att få se, prata och möta hanns blick. Underbart. Tror på detta och tänker satsa, även fast Hanna alltid kommer gå först.
 
Ska försöka börja uppdatera här lite igen, men vill gärna ha lite bloggning av Lisa och Elin då med, då jag inte gillar att blogga själv. Men när de är redo kommer de förhoppningsvis tillbaka! :)

Stora kramen till er, vi hörs förhoppningsvis snart igen! // Emmy

jag är med och tävlar

här: http://dayviews.com/KaxMupp-2/512999133/
 
Förlåt för så många tävlngar här på bloggen, men samtidigt blir det ett sätt för er att hitta roliga tävlingar ju!
 
// Emmy